address calendar cart-filled cart check cheet circle clook close credit-card delete done edit euro event facebook history info instagram newsletter-filled newsletter next phone place-filled place prev scroll-up-filled search user-filled user renew

Zutaten

  • 500 g Äädäppel
  • 2 jröße Zwiweln
  • 50 g Haveflocke (fien oder zart)
  • 1/2 TL Muskatnoss (frisch jriefe)
  • Salz noh Jeschmack
  • Öl zum Brode
Rezept herunterladen

HauptgangRievkooche

Die rheinische Leckerei, die immer paßt!

So wird’s gemacht:

  1. Äädäppel un Zwiweln vermaache: Äädäppel schäle un jroß rive. Zwiweln fien rive oder kleng hacke.
  2. Flötschkram fott: De rive Äädäppel en es Tüch packe un jood ausdrücke, domet se nit zo nass sin.
  3. Teisch usjemix: Äädäppel un Zwiweln met de Haveflocke, Muskatnoss un Salz vermenge. Jood durchmische.
  4. E bäschje warte: De Mass 10 Minute ruhen losse, domet de Haveflocke dat Wasser opsauje un de Teisch besser zesammehält.
  5. Rievkooche brode: En de Pann Öl op Middelhitze heeß maache. E Löffel Teisch en de Pann jävve, platt drücke un 3–5 Minute von jede Sigge schön joldbruun brode.
  6. Fett fott: Fädesch Rievkooche op Kicheschpape drop legge, domet dat Öl nixht zo vill drännt.
  7. Wat passeet dozo?
  8. Appelmus (ömmer jood!)
  9. Krüederquark (op Kölsch wäde mer sujet en Dröm)
  10. Meerreddich met Preiselbeer (för de, die et jeärzich han)

Direkt vor Ort ausprobieren? Entdecken Sie unsere Koch- und Grillkurse ›
Koch- und Grillkurse in Bergisch Gladbach ›
Koch- und Grillkurse in Bonn ›
Koch- und Grillkurse in Bornheim ›
Koch- und Grillkurse in Düsseldorf ›
Koch- und Grillkurse in Köln ›

Sie wollen kein Rezept verpassen? Dann direkt den Newsletter abonnieren: